Werken bij
Land van Horne

 

Wil jij graag een betekenisvolle baan of opleiding in de zorg en werken in een prettige werkomgeving? Dan ben je bij de Stichting Land van Horne aan het juiste adres. Een moderne zorgorganisatie die goede en betrokken zorg levert aan cliënten. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben veel aandacht en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Kijk op deze site naar wat we bieden en wat we vragen.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Werken

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Zorg waardoor mensen zichzelf kunnen zijn en blijven, ook als ze door omstandigheden op de hulp van anderen zijn aangewezen. Dat geldt ook voor onze medewerkers, en ook voor jou! Wanneer jij jezelf bent, ben jij óók op je best. Wil je meer weten? Dan willen wij graag met jou kennis maken!

 

Naar vacatures     Of liever een bijbaan?

Er zijn regelmatig vacatures bij Land van Horne in allerlei functies. Wij zijn met circa 2700 medewerkers de grootste werkgever van Weert. Onze 17 zorglocaties liggen in vijf gemeenten Weert, Nederweert, Someren, Cranendonck en Leudal. Onze thuiszorgmedewerkers zie je in al deze gemeenten door de straten rijden, op weg naar hun volgende cliënt.

 

Zorgberoepen

Zorg, wonen en welzijn zijn onze kernactiviteiten. Daarom kom je bij ons allerlei zorgberoepen tegen: medewerkers huishouding, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, medisch specialisten, of psychologen. Maar ook allerlei paramedische beroepen zoals fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist kom je tegen. Of activiteitenbegeleiders die welzijnsactiviteiten organiseren.

 

Ondersteunende functies
Rondom de veelheid aan zorgfuncties zit nog een hele organisatie die ondersteuning biedt, in welke vorm dan ook. Van receptie, administratie, financiële administratie, logistiek, inkoop, textielverzorging, cliëntenadvies en -begeleiding, facilitaire diensten, voeding, ICT, communicatie en beleid, en dan hebben we nog niet alles benoemd. Kortom een heel breed scala aan functies. Dat betekent dat er regelmatig vacatures zijn. Natuurlijk zijn er daardoor ook veel doorgroeimogelijkheden.

 

Open solliciteren

Heb je gekeken bij onze vacatures en zie je geen passende functie? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel waarom jij geschikt bent voor de functie die je in gedachten hebt.

Als je bij Land van Horne werkt, kun je rekenen op een goede werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben de CAO Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT). Naast de zaken die in deze CAO geregeld zijn hebben we bij Land van Horne ook regelingen voor medewerkers die gunstiger zijn dan de CAO.

 

Doorgroeimogelijkheden

Interne medewerkers bieden we de mogelijkheid om opgeleid te worden van Verzorgende IG naar Verpleegkundige niveau 4. Verpleegkundige niveau 4 kunnen de opleiding tot HBO-V volgen. Neem contact op met je teamleider als je interesse hebt in één van deze opleidingen. Tevens biedt Land van Horne medewerkers de mogelijkheid om overige scholing te volgen ter verbreding en verdieping van kennis voor de ouderenzorg.

 

Flexibele werktijden
Hecht jij waarde aan een goede balans tussen werk en privé? Wij ook. Daarom zijn bij ons diverse vormen van flexibele werktijden mogelijk.

 

Extra voordelen
Een voordelige arbeidsongschiktheidsverzekering of extra kortingen op een aantal zorgverzekeringen, dat kan bij Land van Horne. Ook hebben we leuke belastingvriendelijke mogelijkheden, zoals voordelig een fiets aanschaffen
voordelig een tablet of pc kopen fittness met korting.


Vitaal personeel
Het project Vitaliteit biedt voortdurend aandacht voor de vitaliteit van ons gehele personeel. Het project komt bijvoorbeeld met goede adviezen en tips voor een gezonder leven speciale (thema)bijeenkomsten over voeding of beweging begeleiding bij het stoppen met roken extra aandacht voor (rug)belastende werkzaamheden

 

Inspraak
Wij hebben een actieve ondernemingsraad en wij hechten waarde aan inspraak van het personeel bij alle belangrijke besluiten.

Ben je op zoek naar een parttime baan? Of liever fulltime? Zoek je vacatures voor tijdelijk werk of ga je voor die vaste baan? Ben je zo flexibel dat je liever een tijdje hier en dan daar werkt?

 

Vertel jouw wensen

Land van Horne kent vele contractvormen. Dat kan, afhankelijk van de functie, parttime of fulltime zijn, een vaste baan of tijdelijk. Het aantal uren per week kan sterk varieren. Wij bespreken graag met jou welke mogelijkheden er zijn.

 

Meeste flexibiliteit in zorgfuncties

Er is wel verschil tussen vacatures in de zorg of in de ondersteunende functies. De meeste flexibiliteit zit in de zorgfuncties. Daar vind je vacatures voor thuiszorg, in een zorgcentrum, of combinatiefuncties voor thuiszorg en intramurale zorg. Dat geldt ook steeds meer voor de behandelende functies. De zorg verschuift immers steeds meer van het zorgcentrum naar de zorg  aan huis. Zoek je maximale variatie, dan ben je de geschikte persoon voor de flexpool. Daar waar extra handen nodig zijn, schiet jij te hulp. Kijk bij onze actuele vacatures welke functies er momenteel beschikbaar zijn.

</