Werken en leren

 

Wil jij graag een betekenisvolle baan of opleiding in de zorg en werken in een prettige werkomgeving? Dan ben je bij de Stichting Land van Horne aan het juiste adres. Een moderne zorgorganisatie die goede en betrokken zorg levert aan cliënten. Of je nu wel of geen ervaring hebt in de zorg, bij ons ben je welkom. Je kunt bij ons dus werken of werken én leren. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben veel aandacht en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Kijk op deze site naar wat we bieden en wat we vragen.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Er zijn regelmatig vacatures bij Land van Horne in allerlei functies. Wij zijn met circa 2700 medewerkers de grootste werkgever van Weert. Onze 17 zorglocaties liggen in vijf gemeenten Weert, Nederweert, Someren, Cranendonck en Leudal. Onze thuiszorgmedewerkers zie je in al deze gemeenten door de straten rijden, op weg naar hun volgende cliënt.

 

Zorgberoepen

Zorg, wonen en welzijn zijn onze kernactiviteiten. Daarom kom je bij ons allerlei zorgberoepen tegen: helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen of medisch specialisten, of psychologen. Maar ook allerlei paramedische beroepen zoals fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist kom je tegen. Of functies die speciefiek gericht zijn op het welzijn van de cliënt, zoals medewerker thuisbegeleiding of medewerker welzijn of medewerkers welzijn.

 

Ondersteunende functies

Rondom de veelheid aan zorgfuncties zit nog een hele organisatie die ondersteuning biedt, in welke vorm dan ook. Van receptie, administratie, financiële administratie, HRM, logistiek, inkoop, textielverzorging, cliëntenadvies en -begeleiding, facilitaire diensten, voeding, ICT, communicatie en beleid, en dan hebben we nog niet alles benoemd. Kortom een heel breed scala aan functies. Dat betekent dat er regelmatig vacatures zijn. Natuurlijk zijn er daardoor ook veel doorgroeimogelijkheden.

 

Open solliciteren

Heb je gekeken bij onze vacatures en zie je geen passende functie? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel waarom jij geschikt bent voor de functie die je in gedachten hebt.  Of neem contact met ons op om samen te bespreken welke functie mogelijk passend voor je zou kunnen zijn. 

 

Contact

 

Als je bij Land van Horne werkt, kun je rekenen op een goede werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. AL onze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT). Naast de zaken die in deze CAO geregeld zijn hebben we bij Land van Horne ook regelingen voor medewerkers die gunstiger zijn dan de CAO.

 

Doorgroeimogelijkheden

Het uitgangspunt is dat je als werknemer elke dag een fijne dag hebt bij Land van Horne. Als dit betekent dat je behoefte hebt aan doorontwikkeling dan gaan we hier graag met je over in gesprek.  Zo bieden we bijvoorbeeld BBL trajcten aan tot Helpende plus, Verzorgende IG en Verpleegkundige. Maar ook buiten deze BBL trajcten kijken we naar passende scholingen of trainingen die aansluiten bij jouw wensen en ontwikkelingsvraag.
Daarnaast geven we alle medewerkers toegang tot GoodHabitz, een online platform waarop je trainingen kan volgen die jouw interesse hebben. Dit hoeft zeker niet altijd vakinhoudelijk te zijn.

 

Extra voordelen

Naast goede basisvoorwaarden bieden we ook aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering, extra kortingen op een aantal zorgverzekeringen. Maar ook leuke belastingvriendelijke mogelijkheden, zoals het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop of tablet of korting op je sportschoolabonnement

 

Vitale medewerkers

Het programma Vitaliteit biedt voortdurend aandacht voor de vitaliteit van al onze medewerkers. Het programma komt bijvoorbeeld met

  • goede adviezen en tips voor een gezonder leven
  • speciale (thema)bijeenkomsten over voeding of beweging
  • begeleiding bij het stoppen met roken 
  • extra aandacht voor (rug)belastende werkzaamheden

 

Inspraak

Wij hebben een actieve ondernemingsraad en wij hechten waarde aan inspraak van het personeel bij alle belangrijke besluiten.

Ben je op zoek naar een parttime baan? Of liever fulltime? Zoek je vacatures voor tijdelijk werk of ga je voor die vaste baan? Ben je zo flexibel dat je liever een tijdje hier en dan daar werkt?

 

Vertel jouw wensen

Land van Horne kent vele contractvormen. Dat kan, afhankelijk van de functie, parttime of fulltime zijn, een vaste baan of tijdelijk. Het aantal uren per week kan sterk variëren. Wij bespreken graag met jou welke mogelijkheden er zijn.

 

Meeste flexibiliteit in zorgfuncties

Zoek je maximale variatie, dan ben je de geschikte persoon voor onze flexpool. Daar waar extra handen nodig zijn, schiet jij te hulp.

 

Kijk bij onze actuele vacatures welke functies er momenteel beschikbaar zijn.

Werken

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Zorg waardoor mensen zichzelf kunnen zijn en blijven, ook als ze door omstandigheden op de hulp van anderen zijn aangewezen. Dat geldt ook voor onze medewerkers, en ook voor jou! Wanneer jij jezelf bent, ben jij óók op je best. Wil je meer weten? Dan willen wij graag met jou kennis maken!

 

Naar vacatures     Of liever een bijbaan?

Werken én leren

Wil jij graag gaan werken in de zorg? Ben je gemotiveerd en houd je van aanpakken? Dan is een opleiding of een stage- of opleidingsplaats bij de Stichting Land van Horne iets voor jou! Er zijn tal van mogelijkheden. Kies de opleiding die het beste bij jou past. 

 

Naar opleidingen