Opleidingen
en stage

 

Wil jij graag gaan werken in de zorg? Ben je gemotiveerd en houd je van aanpakken? Dan is een opleiding of een stage- of opleidingsplaats bij de Stichting Land van Horne iets voor jou! Er zijn tal van mogelijkheden. Kies de opleiding die het beste bij jou past. 

 

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden. 

 

Vragen? Neem contact met ons op

Kies een opleiding die bij jou past

Opleidingsplaats Ouderengeneeskunde

Land van Horne is al jaren betrokken bij de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Land van Horne is erkend als opleidingsgroep bij de opleiding, zowel intramuraal als ambulant. De meerwaarde van een opleidingsgroep is dat alle SO-ers bijdragen aan de opleiding. Voor meer informatie over de opleidingsplaatsen kun je contact opnemen met de SO-ers via het medisch secretariaat.

 

088 987 84 47

Stageplaats huisarts

Land van Horne is ook betrokken bij de huisartsenopleiding van de Universiteit in Maastricht. Regelmatig werkt een huisarts in opleiding, gedurende een periode van drie maanden bij Land van Horne. Ook hier zullen de andere SO-ers mede een rol spelen. Voor verdere informatie over deze stage kun je telefonisch contact opnemen met Anne Timmermans via het medisch secretariaat.

 

088 987 84 47