21-04-2023

Hans en Erna Keersmaekers: "Blij met deze overstap vanuit het bedrijfsleven"

Hans en Erna Keersmaekers zijn allebei 54 jaar en werken beiden bij Land van Horne.

Erna al 13 jaar als psychodiagnostisch medewerker en Hans bijna 5 jaar als manager I&A en Zorgtechnologie. "Sinds Hans bij Land van Horne werkt heb ik nog meer geleerd over de organisatie. Hij ziet een andere kant en heeft heel veel feiten, bijvoorbeeld hoeveel medewerkers er werken", aldus Erna.

 

's Avonds tijdens het rondje met de hond, praten ze regelmatig over het werk. "We vinden ons werk erg leuk dus daar vertellen we elkaar ook graag over", vertelt Hans. Erna vult aan: "En soms komt Hans met iets thuis waar hij nog niet zoveel over kan zeggen. Dan probeer ik toch nog iets te ontfutselen, maar dat lukt niet. Dat gebeurt overigens niet vaak, want we zijn een open organisatie."

 

Hans is blij dat hij de overstap heeft gemaakt vanuit het bedrijfsleven. "Toen Erna me de vacature liet zien, heb ik even getwijfeld. Toch de gok gewaagd en nu zeg ik: 'Dat had ik veel eerder moeten doen!' Ik kan met de fiets naar het werk en Land van Horne is een warme organisatie met enthousiaste collega's. Er liggen nog genoeg uitdagingen." Erna: "Het blijft ook leuk om elkaar onder werktijd tegen te komen, dus wij blijven voorlopig nog."