06-05-2024

Mini - IK BEN Anne: “De flexpool biedt me écht de vrijheid om mijn werk te combineren.”

Anne Broods (31) is niet alleen een Flexibele Zorgprofessional met een passie voor mensen, maar ook een echte levensgenieter, bourgondiër én familiemens. Na een kappersopleiding en een periode in de horeca besloot ze op haar 25e de overstap te maken naar de zorg. Met een afgeronde opleiding tot de verzorgende IG via Land van Horne en een plek in flexpool, heeft Anne haar passie gevonden in het zorgen voor anderen.

 

Anne’s ideale dag
“Mijn ideale dag zou ’s ochtend beginnen, dan sta ik op om te gaan werken. Na een ochtenddienst doe ik even rustig aan. En dan in de avond lekker eten en daarna nog wat leuks doen. Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor me. Er samen op uit gaan en leuke dingen doen, vind ik het allerleukste.”

 

Werken in de flexpool
Het werken in de flexpool biedt Anne de vrijheid om haar werk te combineren. “Met mensen bezig zijn en voor mensen zorgen, dat spreekt me aan in de zorg. Het lukt me alleen niet in combinatie met de eigen zaak van mijn partner. Flexibel kunnen werken was voor mij dé oplossing. Je werkt natuurlijk wel volgens de cao, dus weekenden en feestdagen horen er ook bij.”

 

Mooie uitdaging
Naast het feit dat ze zelf kan plannen, vindt Anne ook extra uitdaging door de flexpool. “Je staat elke keer op een andere afdeling. Dat is af en toe wel pittig, maar ook leuk. Ik vind het fijn dat geen dag voor mij hetzelfde is en je leert nieuwe mensen kennen.” Ondanks dat Anne op verschillende locaties werkt, wordt ze wel heel open en fijn ontvangen. “Collega’s zeggen ook altijd ‘fijn dat je er weer bent’. Je komt toch vaker op afdelingen en je hebt een goed beeld van de organisatie, omdat je gewoon in dienst bent van Land van Horne. gewoon in alle systemen om informatie van cliënten in te zien. Dat is ook gewoon heel fijn.”

 

Probeer het!
Als je twijfelt of de flexpool iets voor jou is, heeft Anne maar één advies: “Probeer het! Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om elke keer op een andere locatie te werken. Maar als je het niet probeert, dan weet je het ook niet!” 

 

Interesse?
Lijkt het jou leuk om bij de flex te werken? Check dan nu de vacature: Werken in de flexpool!

Heb je nog vragen? We nodigen je dan van harte uit om even te bellen of te appen met de teamleiders van de Flexpool: Natalie via 06-43844892 of Sjannie 06-42648128.