Ondersteuning groepsactiviteiten

 

Wie wint de bingo of het koersbal? Mooie muziek beluisteren, bloemschikken of creatief schilderen? Onze cliënten kijken uit naar de dagen waarop zij samen allerlei spannende of juist ontspannende activiteiten ondernemen. Ondersteun jij op enthousiaste wijze deze activiteiten? Zorg jij ervoor dat in een groep iedereen tot zijn recht komt? Samen met cliënten kijken wij naar wat zij nodig hebben of leuk vinden om te doen. De activiteiten maken we meer en meer op maat voor de cliënten.

Muzikaal, creatief of andere hobby?

Lekker creatief bezig zijn, samen muziekactiviteiten organiseren en leuke spellen doen zijn belangrijk voor het welzijn van onze cliënten. Veel vrijwilligers ondersteunen één of meerdere dagdelen per week bij de uitvoering van deze activiteiten. Soms is dat omdat ze een hobby hebben die goed aansluit, maar vaak zetten zij zich in voor onze senioren omdat het veel voldoening geeft. 

 

Contact

Neem contact op met een van onze coördinatoren vrijwilligerswerk voor een oriënterend gesprek. Zij vertellen u wat de mogeljikheden zijn en hoe u uw hobby's, uw vaardigheden en uw enthousiasme kunt overbrengen aan onze cliënten.